Po(r)uka
  • Neće proći.
Vječni kutak spoznaje
  • So I say live and let live. That's my motto: Live and let live. Anyone who can't go along with that, take 'em outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family.
    George Carlin
Blog
četvrtak, srpanj 17, 2008
Ivan Ljubičić i službeno je predao svoj dvoboj 2. kola na ATP turniru u Umagu Roku Karanušiću bez borbe nakon što su mu se u srijedu ukočila leđa. Hrvatski tenisač je u popodnevnim satima četvrtka na preporuku Željka Mavrovića otišao kod liječnika alternativne medicine u obližnji Koper, ali niti on ga nije uspio osposobiti za nastup.
 
Čudno, vrlo čudno. Koliko sam ja čuo, slovenski vračevi imaju gotovo savršen učinak. Ivano Balić je pred nekoliko mjeseci primao tretmane i na blizu i na daleko, a rezultati su navodno bili toliko impresivni da se Petar Metličić predbilježio za preventivne seanse. Dakle, ili  Željko Mavrović barata nepotpunim podacima ili je Ljubo jednostavno imao peh da se radilo o jednom od za alternativnu medicinu astrološki najnepovoljnijih dana u godini. S obzirom da se Željko Mavrović bavi ekološkom poljoprivredom teško je vjerovati da mu manjka kvalitetnih informacija.
 
Ipak, gledajući dramatičnu razliku u iscjeliteljskom ishodu, treba se otvoreno zapitati je li Ivanu Ljubičiću zaista pruženo ono najbolje što slovenski čarobnjaci imaju za ponuditi. Spominje se nekakva akupunktura, ali i potpuni amateri znaju da je iglično oslobađanje chija tek početak procesa usklađivanja yina i yanga te potpunog ozdravljenja tijela i duha. A Ljubi je bila potrebna ekspresna akcija.
 
Ostat će tako vječno pitanje zašto Balićev daljinski terapeut uopće nije kontaktiran da barem pokuša malo ubrzati cijeli proces. Čovjek dokazano djeluje globalno, na tisuće kilometara udaljenosti, pa kako onda ne bi u granicama vlastite države i bližoj okolici. Jedan poziv bio bi dovoljan. Možda čak i SMS. Čisto sumnjam da bi se takav čovjek zadovoljio isključivo akupunkturom.
f-blef @ 20:30 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.